onsdag 27 juli 2011

#67 Tecken

Vad duktiga ni var på att hitta oåtkomliga motiv. Jag har kollat alla inlägg och vilken variation - Kul!
Denna gången var det svårt att hitta på tema men till slut blev det TECKEN. Jag tänker främst på TECKEN i naturen men eftersom fantasi gäller i Onsdagstema välkomnas alla kreativa tolkningar!
Själv hittade jag ett tecken som gillas av mina döttrar och barnbarn :) -


onsdag 20 juli 2011

#66 Oåtkomlig

Det var riktigt kul att surfa runt i poesis fotovärld med alla era hedervärda tolkningar. Tack för den rundan! Tack också särskilt till er som är flitiga att kommentera!
Veckans tema hittade jag på Salubrinflaska (mot mina myggbett). Den ska stå OÅTKOMLIG för barn. -




Ps. Skriv gärna en kommentar här nedan om vad ni har för tankar om just kommenterandet. Vad gillar ni och vad kan bli bättre när det gäller kommenterandet?

onsdag 13 juli 2011

#65 FOTO poesi

Tack för alla fina tolkningar av förra veckans tema! Från hatkärlek hoppar vi till POESI. Ibland ser jag bilder när jag surfar runt och som jag tycker är rena poesin i bild. De är så vackra att man blir varm i hjärtat. Nu vill jag att ni ska dokumentera er poesi i bild - veckans FOTO poesi - lycka till och ha kul! -


onsdag 6 juli 2011

#64 HatKärlek

Hel & del kommer säkert tillbaka - jag gillade mycket att surfa runt hos er och uppleva era bidrag! Alla har inte koll på pixlarna men klarade ut det fint ändå.
Idag har jag haft mitt macro på. Jag hyser verkligen HATKÄRLEK till det. Ibland blir bilderna kanon och ibland blir jag så himla besviken. Det kan få mig att känna mig väldigt vissen och ibland hoppfull. Teleobjektivet däremot gör mig aldrig besviken. Temat ja givet alltså.-