tisdag 27 mars 2012

Onsdagstema #102


Since 21April2010

Veckorna springer iväg! Snart åker vi hem – vill stanna längre!!! Magnolian har slagit ut i full blom här medan vi varit i Budapest och när vi kommer hem kan vi uppleva samma med den egna.
Idag ska vi luncha på Duna Palota (Donau Palatset). Två soppor och fyra varmrätter att välja på för 3100 huf (ca 100 sek) för båda! Vilket lunchställe! Jag ska visa i mitt inlägg. Tema denna veckan blir alltså LUNCHSTÄLLE och låt gärna fantasin leka.
Lycka till! Take care out there!



tisdag 20 mars 2012

Onsdagstema #101


Since 21April2010

När man har ett veckovis FOTO tema upplever man hur snabbt tiden går. Vips är det dags för nytt tema. Ändå dröjer våren. Nu är det grått och trist igen. Men fint väder utlovas. Vågar man hoppas? Jag åker till Budapest tidigt på onsdag morgon och hoppas på mer vår där. Känner mig lite uppiggad av resan. Tema blir alltså UPPIGGAD. Hoppas alla blir uppiggade av temat :)
Lycka till! Take care out there!



tisdag 13 mars 2012

Onsdagstema #100


Since 21April2010

Tänka sig det hundrade Onsdagstemat! Grattis till oss alla delyagare!
Men det blir inget speciellt jubileumstema. Jag kom nämligen på temat när jag kollade dagens bildskörd i datorn. Säkert har ni varit med om liknande! Nämligen att hitta störande saker i en annars ganska bra bild. Visst är det STÖRANDE! Tema= störande. Nu är jag nyfiken på vad ni hittar för störande inslag. Lycka till! Take care out there!




tisdag 6 mars 2012

Onsdagstema #99


Since 21April2010

Hoppas ni har fått känna på lite vårväder. Här har vi haft flera soliga sköna dagar. Jag har t.o.m. varit ute i trädgården och jobbat (lite). Snö och is är borta på land och håller på att smälta vid stranden. Det är lätt att se det som håller sig ovan ytan men hittar ni UNDER YTAN?
Veckans tema blir alltså UNDER YTAN. Jag tolkar bokstavligt men ser fram emot era fantasifulla tolkningar.  Lycka till! Take care out there!