tisdag 26 juni 2012

Onsdagstema #115





Since 21April2010

Idag är jag helt schack matt. Men nu har vi äntligen skrivit kontrakt och vet var vi ska bo framöver. Mycket har hänt på kort tid. En hel del återstår men inom en månad ska det vara klart med flytt och allt. Väldigt olika lägenheter har vi kollat och prövat i tanken om vi kan trivas i dem. Igår hittade vi plötsligt en ny som vi båda föll pladask för. Var på visning idag och skrev sedan kontrakt. Temat då ….? Jo det blir OLIKHETER.
Lycka till! Take care out there! 



tisdag 19 juni 2012

Onsdagstema #114



Since 21April2010

Vi får hoppas på mer sol nu resten av juni. Kanske tom en BLÄNDANDE sol. Eller vad annat kan vara BLÄNDANDE hos er? Nu vet ni veckans tema – BLÄNDANDE :)
Lycka till! Take care out there!
Jag vill passa på att önska er alla en riktigt härlig midsommarhelg!


tisdag 12 juni 2012

Onsdagstema #113




Since 21April2010

Eteriska oljor sägs vara flyktiga. Jag tycker att vår sommar ofta känns lite för flyktig. Vad tänker ni på när det gäller FLYKTIGT? Visa med en bild!
Lycka till! Take care out there!



tisdag 5 juni 2012



Since 21April2010

Temat denna onsdag kom jag på under min FOTO-promenad idag – den sista för denna gången i Budapest. Jag har gått mycket men som tur är får jag väll säga har det inte blivit lika många bilder som det brukar. Lite mer lätthanterligt alltså. En sak jag gillar mycket är kontrastrikedomen här. Temat blir alltså KONTRASTERANDE. Ska bli spännande att se hur ni tolkar detta :)
Lycka till! Take care out there!