tisdag 25 september 2012

Onsdagstema #128



Since 21April2010
Hoppas ni kan njuta av höstvädret. Här har det mest varit småregn sedan jag kom hem. Det är dags att planera nästa resa. I Budapest är det sol och över 20 grader. Det finns en charm i det slitna och nergångna på foto, eller vad säger ni? Temat för veckan blir “NERGÅNGET”. Undrar vad ni hittar bland era foton :)
Lycka till! Take care out there!


tisdag 18 september 2012

Onsdagstema #127



Since 21April2010
Nu står det helt stilla! Är precis hemkommen från middag med min syster. I övermorgon bär det hem igen. Bara en dag kvar i Budapest för denna gången. Ungern nämns ofta i svensk TV och alltid är det något negativt. Det är inget som märks här. Själv är jag inte så insatt i lagarna som rör journalister men jag kan tänka mig att en eller annan lag behöver ändras efter kommunisttiden. Just nu är det massor med turister här. Då kan det vara skönt med en lugn hörna. Det blir temat: En lugn hörna.
Lycka till! Take care out there!


tisdag 11 september 2012

Onsdagstema #126



Since 21April2010
Ungern spelar fotboll just nu. Folk är som galna här. På ett trevligt galet sätt förstås. Jag har så ont i fötterna efter min långa FOTOrunda i Budapest idag så jag sitter just nu framför TVn men önskar jag var på Vörösmarty torget. Temat idag får bli Galet roligt. Det var väl inte så svårt ;)
.
Lycka till! Take care out there!


tisdag 4 september 2012

Onsdagstema #125



Since 21April2010
Denna onsdagen vill jag bjuda in er till min sida här för att få veckans tema – just nu är jag lite “full i sjutton” … ha ha …
.
Lycka till! Take care out there!